装修风格以石头🪨和纸及水泥设计,感觉好禅,舒服宁静,令人放松可以好好享受咖啡同茶☕️打卡超级靓,影左好多张相😂店内所摆放既系日本樱花🌸无谂过可以响香港见到日本樱花店主好有善有礼貌同耐心👍🏻👍🏻👍🏻因为第一次去,想知道多d menu 上既食物同饮品,问左好多问题,服务态度非常好,超耐心介绍比我地,希望佢地以后都可以keep到呢个服务态度👍🏻👍🏻劲好彩地有原个蜜柑卷叫😳原来岩岩番货🥰太好啦!佢哋成日好快就卖晒🥲真系要撞彩😂蛋卷好松软Cream好细腻唔甜,真系原个日本蜜柑好重本🤣因为系期间限定,同埋成日卖晒,所以再外卖左2件番屋企人另外我系冲住水果pillows 而来🤣佢个cream原来系店主每日自己打,一样唔会太甜,又系日本生果😋😋😋一食就知🥰好好味,然后好挂住日本🥲几时有得飞饮品叫左蜜柑茶,闻落有淡淡既蜜柑香味,食住甜品饮热茶一流👍🏻不过要细味先饮到蜜柑味道,男朋友完全饮唔岀美中不足系座位好少,加上我星期六去,我见岀面有人排队,所以都系chill 左阵就走,废事霸住张枱咁耐😂不过我会再去,下次试饮咖啡同埋店主另一款推介既大板烧三文治🥪期待

Fruit  Pillows
蜜柑卷