2012-10-08
其实平时真系唔会预去饮奶茶会要求有良好服务但至少可唔可以唔系无礼貌先边有理由会系话个客﹖我买脆脆莎冰,买果阵唔问我要唔要CREAM都算,当我自己唔知有,我错我好声好气叫你帮我去返层CREAM,佢竟然话『落左你先讲』但讲完又唔系佢帮我整走佢我都已经无出声,点知佢仲要突登走出黎望一望佢自己啲promote相然后讲句『张图咪有CREAM LOR』你张图放系腰位以下,果条图咁窄,请问点会一望就望下面果啲图﹖十个有九个都系望上面啲名黎哎野饮嫁啦呢个店员叫号码又无礼貌唔系讲紧佢大声讲野我就当佢无礼貌,我自己做服务业都明白大声唔等于无礼貌但果种语气真系完全令人觉得佢似闹紧人多啲比野饮人下下都系掟落枱,咩态度﹖隔离有个疑似店长OR经理嘅人,由头都尾睇住佢咁都唔话佢净系系度收钱....以前去都净系觉得啲人好HEA,明明成条人龙但系啲店员挂住倾计做野劲慢都觉得无乜所谓宜家呢啲系赶客啰好无﹖做饮食系咪真系完全唔洗要服务态度﹖好想讲你啲咁嘅态度会令我唔会再去呢间铺买野饮情愿行远少少饮第二间OR直情饮便利店好过﹗真心想同个店主讲揾日远距离望下佢地点对客点做野你隔离啲铺位做左咁多年我都从来无觉得佢地态度差呀希望个
但至少可唔可以唔系无礼貌先
边有理由会系话个客﹖
我好声好气叫你帮我去返层CREAM,佢竟然话『落左你先讲』
但讲完又唔系佢帮我整走佢
然后讲句『张图咪有CREAM LOR』
十个有九个都系望上面啲名黎哎野饮嫁啦
呢个店员叫号码又无礼貌
但果种语气真系完全令人觉得佢似闹紧人多啲
比野饮人下下都系掟落枱,咩态度﹖
隔离有个疑似店长OR经理嘅人,由头都尾睇住佢咁都唔话佢
净系系度收钱....
宜家呢啲系赶客啰好无﹖
做饮食系咪真系完全唔洗要服务态度﹖