2022-07-13
尖沙咀Wagyu ya几有日式感觉,抽烟系统几好,唔会满怖浓烟,之后个叫 set和牛沙律,麻酱酱汁好出色,麻得黎有点酸香,清新开胃,还有生洋葱增加香甜爽身感!和牛紫苏天妇罗,和牛质地几好!外层经天妇罗处理,唔会油腻!几突别。和牛鹅肝三文治,三文治经过烘焙,份外脆身!鹅肝完全0%油腻感,超正!几绵绵细滑!和牛香又突出,好多口感层次冲击,好好食!之后有蕃茄消滞,之后就开始食烧肉!和牛拼盘有牛舌,西冷,肉眼,牛三角,薄烧各2片。卖相靓靓,店员为我们烧薄烧牛肉,唔使20秒经已烧好!配上青葱,炸蒜片,再蘸上蛋汁,入口鲜嫩,轻轻咬开就有溶化感觉!油脂非常丰富,入口有大满足既感觉。之后和牛其余既部位就自己烧,都几易烧,全部都几高质又够香,特别系牛三角,好重油香感,靓靓既雪花纹理,好吸引。和牛樱花虾釜饭,日式煲仔饭,有饭焦好香脆,和牛香味渗到饭内,好突出。有饭落肚更加满足。最后食埋雪榚,好正个餐有咁又野食!!非常有质数既一餐。
之后有蕃茄消滞,之后就开始食烧肉!
最后食埋雪榚,好正个餐有咁又野食!!非常有质数既一餐。