呢间人气🔥烧肉店,主打日本宫崎和牛烤肉,有单点亦有放题。入边装修☺️雅致,环境宽敞又👍开扬,另外佢哋仲有🥰包厢适合唔同种类嘅聚会。我哋拣咗🇯🇵A5宫崎牛特上放题,有六款唔同嘅🏯宫崎牛,肩里肌、肩口肉、牛肋肉🤤同埋内后腿肉呢四款会上一次😍,而外后腿肉同埋五花腩😋就可以无限追加。肩里肌同埋肩口肉👍极之嫩滑,入口即化好甘香🥰,任食嘅五花腩就十分之🤩肥美松化,啱晒我口味!佢哋嘅🇯🇵日本鸡肉鸡内脏款式十分之多,🐓鸡颈肉肥美嫩滑,鸡皮香脆,🐔鸡心爽口,鸡肝粉嫩甘香,😆仲有放题好少会有嘅辛口鸡冠添。佢哋有多款不同嘅🥗沙律前菜,其中个人首推🦀松叶蟹肉沙律挞,🤤又薄又脆嘅挞皮装住满满香甜嘅🦀松叶蟹肉沙律,入口好鲜甜。呢度嘅小食种类☺️亦都好丰富,必食嘅一定系佢哋自家制嘅九州🐂和牛黑松露饺子🥟,另外山贼汁九州和牛米饼🍘亦都好正,层次丰富好好味。天妇罗🍤质素亦都好唔错,😋粉浆又薄又香脆,而且唔会好油腻😊。😆饭类方面就算饱都要食嘅一定系海胆🦀蟹肉脆脆米鱼汤泡饭🍚,佢混合咗海胆、🦀蟹肉同埋飞鱼子嘅鲜味,再加上脆米同埋🐟鱼汤,无论系味道定系口感层次都好丰富🤤!嘢饮🍹方面有好多款唔同嘅🍇果汁味梳打,十分之香甜🍑好饮。甜

嘢饮🍹方面有好多款唔同嘅🍇果汁味梳打,十分之香甜🍑好饮。

甜品🍮虽然只系得五款,但全部都👍好高质,尤其系柚子雪葩🍧,酸甜解腻,食完🔥烤肉食佢就啱晒啦!

午餐