2022-08-01 106 浏览
终于挨到放假,最近心情真系好差,我所以放假就嚟到呢一间我好钟意嘅Coffee shop比自己心灵放个break。餐厅装修绿油油的一片,令人感觉份外放松,有一段时间冇黎,佢哋嘅餐牌多咗新嘢,有d几抵食嘅ITALIAN COMBO,买任何意式三文治/意式吐司,+$25 就可以加配1款饮品。#火腿佐鸡肝肉酱配布里芝士意式三文治#黑松露酱蘑菇配巴马臣芝士碎意式三文治#Dirty 肮脏咖啡#白咖啡#巴斯克烤芝士蛋糕 先说说两款🍞意式三文治,包面酥酥香香,内里则非常松软,火腿佐鸡肝肉酱味道浓郁惹味,但全素的黑松露酱蘑菇配巴马臣芝士亦绝对无输前者,作为早餐非常合适。☕Dirty 质感厚身滑溜,浓郁非常。白咖啡则相对啡香更为悠长,带淡淡自然酸度,颇解腻,配搭厚滑非常,令人欲罢不能,但食多却容易腻嘅巴斯克烤芝士蛋糕🍰一齐食就最适合不过。

#火腿佐鸡肝肉酱配布里芝士意式三文治
#黑松露酱蘑菇配巴马臣芝士碎意式三文治