2015-12-23
网上订枱最方便~今次仲有double积分大厦入口凹左入去,我系行过左先发现佢存在店内冇咩特别装修,但感觉几relax.可惜限时90分钟被安排坐o系一个小角落,同隔离唔会太近;只系张枱太细,摆几碟已经冇哂位以点心纸形式黎叫,唔知系咪限时关系,所以d野好快就出,比其他食过o既串烧店都快~左边系厚切牛舌,右边系鸡肾hmmm个鸡肾就一般般,牛舌我就觉得太厚,好难咬开,更加唔好提放左入口之后要赵几耐烟肉卷都几大,不过得两旧我唔饮酒,但好钟意食鸡泡鱼干~唔点沙律酱都好好食,汁唔太多鳗鱼比想像中细条,真系图片只供参考..微鯹,始终都要去日本先食到好食o既鳗鱼芝心丸~趁热食又怕"辣"亲,冻左食又会唔够流心呢个就冇乜特别,但可能打边炉o个时食会开心d个茄子好大条呀~~~劲多蒜蓉!!呢兜黑豚肉估你唔到咁大,睇见都饱左一开头又系怕太热,所以摆左一阵先食酥皮真系唔错,又保暖又有得点住黎食仲以为冬阴功汁会辣,点知完全冇,但系有冬阴功香料o个阵味d肉都颇多,但食落就觉得冇咩特别,有几旧仲几肥添打开左个酥皮之后散哂热,d汁就开始琼埋,都几核突最后,登登登櫈~生日附送o既棉花糖多士,仲有烟花一条话咁快就烧完,不过都几
大厦入口凹左入去,我系行过左先发现佢存在
店内冇咩特别装修,但感觉几relax.可惜限时90分钟
微鯹,始终都要去日本先食到好食o既鳗鱼
呢个就冇乜特别,但可能打边炉o个时食会开心d
一开头又系怕太热,所以摆左一阵先食
酥皮真系唔错,又保暖又有得点住黎食
仲以为冬阴功汁会辣,点知完全冇,但系有冬阴功香料o个阵味
d肉都颇多,但食落就觉得冇咩特别,有几旧仲几肥添
打开左个酥皮之后散哂热,d汁就开始琼埋,都几核突 最后,登登登櫈~生日附送o既棉花糖多士,仲有烟花一条
话咁快就烧完,不过都几特别,好耐冇试过食甜品有烟花
D棉花糖相当之甜,食完简直系饱到反艇,如果一大班人可以考虑叫呢个
P.S.汽水$18@,坚抢钱,所以我地好悭皮净系叫左一罐