今次iFOOD_ProMax 带左个朋友黎尖沙咀Outdark(厚福街)庆祝生日🥰 由于我地两个都好耐冇食过韩式料理,又想感受一下气氛,就黎到呢间极靓装修的干式餐厅食Lunch 喇!😆由于大家都比较细食,净系叫左2个𩠌:韩式炒年糕锅配炸鱿鱼 $328东莱海鲜煎饼 $118呢个韩式炒年糕锅配炸鱿鱼几乎系Outdark必食之选😆先唔讲味道,上菜时真系吓死人!超级大碟,起码霸左半张枱,当时已经有点担心2个人食唔哂(结果系食左一半就饱)🤣店员仲会好贴心咁帮手剪开鱿鱼,方便我地夹到,再加上鱿鱼已经系炸好,点埋酱汁就已经非常可口,满足感Max 😆至于东莱海鲜煎饼都系非常足料😍煎饼外脆内软,海鲜岩岩好熟,饼饀软绵绵的,口感一流!抵食!

由于大家都比较细食,净系叫左2个𩠌:

韩式炒年糕锅配炸鱿鱼 $328