2023-11-26
秋天唔去bbq都要黎食室内烧肉🤣和牛烧肉一郎啲牛肉一向都劲高质,放题黎讲真系值得推介。睇相见到啲纹理已经好想食,今次我就拣左佢嘅E餐~~~~~~~~~~~~~~~~~~黑毛和牛放题E餐 🐃星期一至四$598/星期五至日$648E餐可以拣12款日本黑毛和牛,一开始店员就会上左个头盘先,6款和牛有牛肋条、牛肋肉、牛肉眼、肩胛肉、里脊肉同一口牛,其中牛肋肉,里脊肉同一口牛都可以re-order,牛肉眼同牛肩胛雪花纹最细致,色泽粉嫩,油脂较多,入口即溶。牛肋肉同里脊肉则牛肉味较浓郁另外海鲜3款我就转左和牛西冷🥰薄薄一大块雪花纹嘅牛扒,一睇就知好正!店员会主动帮手烧,再切成一片片,入口软嫩🤤🤤直头想食多块🥩另外钟意食葱嘅推荐叫佢地嘅两色葱花牛舌👅,葱粒满满,夹住食味道清新又惹味除咗牛肉劲高质之外,海鲜嘅调味都好细心,大虾去肠放入蒜蓉牛油同葱粒,烧起劲香口🤩元贝亦可拣黑松露同蒜蓉烧部分餐点仲会用路轨送过黎,非常得意!饮品仲可以拣清酒梅酒🥃等等,唔饮酒都有得解凉茶,食烧肉最啱!仲有各款明治雪条😍😍overall黎讲啲肉同其他食物都好好,同价钱成正比
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
黑毛和牛放题E餐 🐃
星期一至四$598/星期五至日$648
部分餐点仲会用路轨送过黎,非常得意!