2024-05-20
本住好评咁多咁去试点知系 极 度 失 望!叫嘅都系大家会叫嘅招牌菜餐厅侍应嘅态度亦都好差 特别系染金发个位女士 上菜直接系客人食紧野嘅时候空降系你面前 感觉无咩礼貌 亦唔好客 感觉好差 水要叫先有 都唔紧要 个水杯系一大浸臭味肃味 好恐怖 好离谱!Hanger 最失望系呢样!餐厅基本要做到嘅牛 系食过咁多间餐厅最唔好食嘅无问客人要几多成熟 都唔紧要一上碟 见到4旧头尾位 都唔紧要成碟牛系冻嘅 最过份系食到一粒粒盐 一路食一路"dok dok"声! 可想而知个牛系摊到冻晒先调味 口感亦都好差 味道亦无咩特别味 只知道系一旧肉蒜油虾无咩特别 蒜味亦唔突出 可以话系无咩味😑普通虾球。。。红虾烹调手法亦无咩特别 个头好容易就甩左出黎 似乎系解冻手法有啲问题$220 一只红虾 唔expect 系咁嘅质素!Churros谂住甜品可以补飞 点知都系好失望好普通 质地亦唔好食个雪糕睇落好多云呢拿籽 但其实死甜 唔香 亦无咩云呢拿味😑 个朱古力。。一食就知系个啲平价朱古力 无诚意成餐饭最正常可能系伴碟嘅包兴致勃勃咁去试新餐厅 点知系极为失望!
点知系 极 度 失 望!
叫嘅都系大家会叫嘅招牌菜
Hanger
无问客人要几多成熟 都唔紧要
一上碟 见到4旧头尾位 都唔紧要
蒜油虾
无咩特别 蒜味亦唔突出 可以话系无咩味😑
普通虾球。。。
红虾
$220 一只红虾 唔expect 系咁嘅质素!
Churros
谂住甜品可以补飞 点知都系好失望
好普通 质地亦唔好食
成餐饭最正常可能系伴碟嘅包
兴致勃勃咁去试新餐厅 点知系极为失望!