2025-01-24
📍 拿坡里榴莲芝士饼 (油麻地)油麻地上海街139号地舖系条街行行吓闻到阵阵嘅榴梿香味,跟住呢啲香味我就见到呢间舖😍😍😍👉拿坡里榴梿芝士饼💰$248😋😋😋😋.8/5呢个系必食!一定要食!呢间舖劲有诚意,佢连个饼底都系老板自己亲手整亲手发酵,即叫即焗等15分钟就会见到金黄外层嘅薄饼,一次开就见到榴梿爆浆,然后拎起薄饼就有超级拉丝嘅芝士,榴莲𠮶种绵密口感,配撘埋芝士嘅奶香,真系一试难忘!😍😍😍😍👉 牛肉粒芝士饼/鸡肉粒芝士饼/💰$65😋😋😋😋.6/5佢全部饼皮都系自家制,所以食得出同出面嘅系唔一样,而佢嘅薄饼真系充满芝士,一岀炉即刻食,真系超级无敌好食🤤 👉芝士焗榴莲/芝士焗粟米💰$55/45😋😋😋😋.6/5榴梿同芝士呢个配搭虽然好邪恶,但系真系超级夹好好食😚😚😚而芝士配粟米又系冇得输回头: yes !!只要你闻到佢嘅香味已经唔想错过,如果你再食埋佢个拿坡里榴梿芝士饼绝对会再食😚😚😚佢仲有少量位置可以堂食,咁就可以试到新鲜出炉热辣辣嘅pizza
油麻地上海街139号地舖
👉拿坡里榴梿芝士饼