👨🏻‍🍳御满屋日本料理 (旺角)📍旺角弥敦道655号胡社生行1楼 「榴梿迷注意‼️仼食马来西亚烤榴梿😆」烧菠萝食得多,👍🏻🍽️烤榴梿仼食有几多间餐厅有?😝呢间有!!任何组合套餐都可以任食马来西亚烤榴梿😝微脆外皮,虽然闻落吾算好香,但系食落好香口🤤👍🏻榴梿甜品放题会食到济,呢粒烤榴梿可以无限encore😙放题食物款式多,不过今日都系主打想食刺身、寿司😝超大只👍🏻🍽️甜虾,啖啖肉好fresh🤤其他三文鱼、油甘鱼都系厚切😋好多放题/buffets既wasabi豉油都会偏咸,但系呢间岩岩好👍🏻👍🏻🍽️花之恋好味😋迷你手卷一啖过,吾占肚子位👍🏻熟食、其他小食不过不失🙈👍🏻🍽️推羊架!!好有羊膻味😝越膻越爱🫶🏻而且吾会好榎,调味惹味😋最后👍🏻🍽️必食双重朱古力马卡龙Haagen-Dazs雪糕!!吾算太甜,但系食到粒粒马卡龙碎碎,好好食🥹👍🏻除左Haagen-Dazs仲有Movenpick雪糕😆我地系自选2小时$288加一,净系丧食刺身寿司都回本😝👍🏻仲有仼食烤榴梿‼️隔离左右好多黎🍻干🍻的大叔🙈呢间仲有仼饮清酒、梅酒,仲要配靓靓清酒杯🍶👍🏻系几抵食👍🏻
👨🏻‍🍳御满屋日本料理 (旺角)
📍旺角弥敦道655号胡社生行1楼

「榴梿迷注意‼️仼食马来西亚烤榴梿😆」

任何组合套餐都可以任食马来西亚烤榴梿😝
微脆外皮,虽然闻落吾算好香,但系食落好香口🤤👍🏻
榴梿甜品放题会食到济,呢粒烤榴梿可以无限encore😙

放题食物款式多,不过今日都系主打想食刺身寿司😝
超大只👍🏻🍽️甜虾,啖啖肉好fresh🤤
其他三文鱼、油甘鱼都系厚切😋
👍🏻🍽️花之恋好味😋
迷你手卷一啖过,吾占肚子位👍🏻
刺身
花之恋

熟食、其他小食不过不失🙈
👍🏻🍽️推羊架!!
好有羊膻味😝越膻越爱🫶🏻
而且吾会好榎,调味惹味😋
羊架

吾算太甜,但系食到粒粒马卡龙碎碎,好好食🥹👍🏻
除左Haagen-Dazs仲有Movenpick雪糕😆

我地系自选2小时$288加一,
净系丧食刺身寿司都回本😝👍🏻仲有仼食烤榴梿‼️
隔离左右好多黎🍻干🍻的大叔🙈
呢间仲有仼饮清酒、梅酒,仲要配靓靓清酒杯🍶👍🏻
系几抵食👍🏻

2023-09-20