2018-04-19
朋友知我钟意食榴梿味既任何野,就带左我去呢间Express Cafe Bar到,叫我一定要试呢间既Homemade 榴梿 Cream Burlee Cheesecake一听到呢三样野既配搭 我就知会爱上平时都有试过 榴梿既Cheesecake,但就比较少见加埋Cream Burlee做表层呢间express bar 位于铜锣湾 特别方便系个边返工既朋友仔系间商业大厦入面 主要做take out有早餐、Brunch、Coffee、Tea等等都算多选择等紧蛋糕个阵发现原来仲有Order Cake既服务同事朋友庆祝生日系到订购都系唔错既选择叫完呢个Cheesecake后 店员好快手咁准备啦原来系即场整!店员话即整先够脆皮见住用火炙烧到金黄色好正原来都可以有两种食法因为个cheesecake就够冻 刚刚整好个阵咁我地就决定即刻食左佢冻冻硬硬既cheesecake好好食 好似食紧升级版既榴梿味雪糕咁第二种食法就系等一至两个钟左右食 口感就会软d 两种唔同滋味不过个人都系比较钟意硬食呢个cheesecake好有榴梿香 系榴梿迷既相信一定会钟意
一听到呢三样野既配搭 我就知会爱上
有早餐、Brunch、Coffee、Tea等等
都算多选择
等紧蛋糕个阵发现原来仲有Order Cake既服务