2018-03-31 103 浏览
以前成日系乐富流连同觅食,不过自从毕业之后就好少机会黎乐富,今日再黎先发现开左好多新餐厅。而其中一间新餐厅Seafood Stand既外观装潢几靓,所以就入左去食下午茶佢既下午茶餐时间系下午3点至6点,种类选择都有好几款,有轻小食、汉堡同意粉,包一杯免费饮品。价钱$30至$50左右,个人认为未算太贵,值得一试。我点左一份迷你炸鱼薯条,虽然佢话迷你,但呢个份量对我黎讲都可以食得好饱!炸鱼非常脆口,食得出有鱼味,不过较为松散。而薯条亦都炸得好香脆,又唔㶶,而且系粗薯条,食落非常有咬口同好实在。酱汁方面,有沙律酱同茄汁,佢既茄汁落左香草,感觉好特别,所以我都好钟意佢既茄汁最后食埋沙律菜,感觉上就可以消除番炸物既热气值得一赞既系,炸鱼薯条唔会炸到超级多油,感觉上都冇咁油腻。*迷你炸鱼薯条 $38*

最后食埋沙律菜,感觉上就可以消除番炸物既热气
值得一赞既系,炸鱼薯条唔会炸到超级多油,感觉上都冇咁油腻。
*迷你炸鱼薯条 $38*
2018-03-30