2021-04-11
Happy Friday😄🍷🍸🍹约了好友dinner🍴🍽朋友预早已book了枱👍好耐都没有来乐富,已经变了好多,有好多唔同餐厅,地铁一出不用3分钟已经到了,夜晚餐厅外观设计灯光非常吸睛😍好大个GOCHI😂一定睇到。我地一入到餐厅👍环境好大,有俩层,上层系用餐🍽🍴下层系Bar🍷🍸🍹依间餐厅老板系日本人,所以有部份似简约日本风格的装潢🌺🍁我地见尚早,当然落下层饮杯cocktail吹吓水啦💦我朋友点了芫荽味cocktail🍸Bartender🧑都好用心调酒,我就叫Bartender随心调较一杯开谓又唔甜既比我结果靓仔哥哥调较杯好菠萝味又唔太甜👍仲有支肉桂条烧了一下好似支烟形状咁😄影完相后我地就去返上层开餐🍴😂我地点了头盘巴马火腿芝士拼盘😋仲叫了两杯红酒🍷🍷配头盘有三种唔同芝士口味,朋友平时唔食芝士都觉得好味仲好夹红酒🍷😋👍另外再点了黄金海胆手工意粉😋野菌烟肉手拉pizza😋朋友话超级好味系海胆意粉👍Pizza太大了有八件🍕其实size系4人份量😂我地当然食唔哂要打包啦总括来讲餐厅食物系有水准的😋👍价钱唔贵好合理👍侍应同Bartender都好有礼貌同好亲切感😁🤗环境舒适👍下次一定会再约朋友来😍
我地点了头盘巴马火腿芝士拼盘😋仲叫了两杯红酒🍷🍷配头盘
总括来讲餐厅食物系有水准的😋👍价钱唔贵好合理👍侍应同Bartender都好有礼貌同好亲切感😁🤗环境舒适👍下次一定会再约朋友来😍👍