2023-10-05
《Fullhouse Kitchen 满屋厨房🍽️》.呀女近排都开始食人类嘅食物😂妈咪终于有机会带佢去亲子餐厅食饭喇!! .我地去左乐富Fullhouse Kitchen满屋厨房🥣餐厅门口隔离就系100 Fun playhouse🎡哗相当大胆嘅设计👽小朋友一黎到好容易就会吸左入去出唔返黎🛝🤹🏻♀️🛴🎠🤭不过好彩佢餐厅都有个精品售卖区, 仲放左啲夹公仔机系度, 可以帮妈咪抢返小朋友嘅注意力去餐厅果边🍽️...呢间餐厅可以坐定定再用QR code落单📝如果自己一个人凑住小朋友就啱晒啦, 好方便!.我叫咗儿童餐+ lunch set + 甜品set.🍽️Lunch set - 印度咖哩鸡配白饭🍛我仲以为亲子餐厅嘅食物只能够维持生命😂估唔到食落又ok 㖞🫡跟餐饮品又劲大杯...🍽️儿童餐 - A餐有4款, 我拣左A肉丸意粉🍝配菜有炸紫薯饼, 粟米粒🌽苹果汁🍎啫喱🍋...🍽️超级满FUN咸蛋黄套餐 套餐包括 #咸蛋黄奶黄鸡蛋仔🥚+ #咸蛋黄奶昔🥤鸡蛋仔送到嘅时候热辣辣🔥感觉有啲似月饼🥮咸蛋黄奶昔饮落甜甜哋, 面头嘅咸蛋粒就有少少咸味...「 #满FUN咸蛋黄套餐 」去到10月31日就无喇, 想试就快啲去喇
《Fullhouse Kitchen 满屋厨房🍽️》
我叫咗儿童餐+ lunch set + 甜品set
🍽️Lunch set - 印度咖哩鸡配白饭🍛
🍽️儿童餐 - A餐
🍽️超级满FUN咸蛋黄套餐
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Fullhouse Kitchen 满屋厨房
📍 九龙横头磡联合道198号乐富广场B区3203-3204号铺