2023-08-22 1507 浏览
烧嘢食我最钟意食,夏天嘅时候都会好想烧嘢食,但系当然想揾一个舒适有冷气嘅地方去烧啦,韩烧就系我夏天嘅首选。呢一间嘅韩烧绝对系性价比超高,佢嘅嘢食款式好多而且仲系平民价,佢嘅座位都非常阔落。佢嘅自助餐区亦都好多选择,分别有烧烤区,熟食区,寿司,饮品,甜品,沙律等等。烧烤区里面嘅种类好多,而且佢仲有埋目录清晰写晒每一样嘢食系啲乜嘢。嘢食全部已经腌好晒,猪牛鸡样样有,仲有多种丸同埋配菜,个人就比较钟意食鱿鱼同埋多春鱼。熟食区都唔错㗎,竟然会有猪脚姜食,而且仲有好足料嘅老火汤,煎好咗嘅三文鱼骨,样样都好吸引。冻区嘅嘢食有三文鱼刺身,多款寿司,同埋沙律水果等等。当然唔少得嘅就梗系有好多种类嘅甜品,奶冻,豆腐花,凉粉样样齐。两个钟真系食到饱饱,乐而忘返,大满足。

冻区嘅嘢食有三文鱼刺身,多款寿司,同埋沙律水果等等。

两个钟真系食到饱饱,乐而忘返,大满足。