餐厅: 夜上海
资讯:

2023-07-03 1908 浏览
哗!今晚去左尖沙咀K11MUSEA 嘅夜上海食得好开心啊!话说呢间餐厅真系好有气氛,入到去啲装饰好缤纷,令人好有喜感。餐厅嘅服务员都好亲切,好有礼貌,不时问我哋有咩需要,真系好贴心!嚟到啱啱啱嘅部份,我就要讲下啲菜式啦!首先系佢哋嘅云吞鸡,真系好好味!啲云吞好弹牙,鸡肉好嫩滑,汤底又够清甜,一食就令人回味无穷。镇江肴肉系另一款大推介嘅菜式,肉质好腍身,卤得好入味。最后就系咕噜肉啦!好多人都会话食咕噜肉会好油腻,不过呢间餐厅嘅咕噜肉真系好香脆,仲有水果一齐煮,唔会太油腻,令人食得好过瘾。总括而言,呢间餐厅嘅食物好好味,服务又好好,气氛又好,系一个好舒适嘅环境食饭。如果你钟意粤菜同埋想试下新鲜嘅口味,一定要嚟呢度试下佢哋嘅菜式,尤其系佢哋嘅云吞鸡、镇江肴肉同埋咕噜肉,真系值得一试!
云吞鸡
咕噜肉