2021-12-23 23 浏览
今日放假去左尖沙咀食野啦 有朋友知我钟意猫 介绍左呢间梦乐园比我 咁我今日就去睇下啦😌 佢喺iSquare附近嘅 好易揾~ 一入到去已经有两只猫猫系门口迎接我哋啦🐱😍 好可爱好可爱呀😍 睇个Menu都见到有好多猫猫 就知道店主真系好钟意猫猫🐱 全部都系猫猫碗装住好得意😆 饮品方面我拣咗珍珠奶茶 走甜少冰 正常味道 珍珠有咬口 几烟靭都唔错朋友就拣咗茉香绿茶加仙草 茶味香 仙草又够滑 都唔错呀😌 主食方面就拣咗黑毛猪卤肉饭 卤肉有好多 汁香浓都好够 最重要系有只流心蛋😍 捞埋一齐食真系不错👍🏻 另一个主食就叫左红寻白雪(沸腾鱼) 其实系类似水煮鱼咁 入面再加咗乌冬 鱼汤好好味又够辣 鱼肉好滑又有好多旧 好好味呀😋 我哋仲叫咗两款小食 花枝丸 炸完之后都唔会觉得好油腻 有台湾既味道红油抄手 正常味道又唔会觉得好辣 仲有地方系比客人坐低同猫猫玩 喜欢猫猫嘅朋友一定要上嚟食嘢同埋玩啦🥰 真系好可爱😍 整体来讲 环境舒适 猫猫又好可爱 特别一提喺店主超级好人又热情 会同我哋介绍猫猫叫咩名 几多岁 边只会黏人啲😍 放假去食下野同猫猫玩下都系一个唔错既选择 一定会再去呀🥰

朋友就拣咗茉香绿茶加仙草 茶味香 仙草又够滑 都唔错呀😌

我哋仲叫咗两款小食
花枝丸 炸完之后都唔会觉得好油腻 有台湾既味道
红油抄手 正常味道又唔会觉得好辣

真系好可爱😍

• 红寻白雪(沸腾鱼)
  • 珍珠奶茶