2021-02-01
建议:午市/晚市套餐都好抵 👍🤭 值得支持一直对楼上野都会啲恐惧 🙈 见到好多post 都讲紧依间都好争扎去唔去食,真系估唔到好高质 🤤🍖🥩叫左两个lunch set 二小碟料理 (包左 北海道七星米 🍚+ 支装饮品):即落单即烧既关系,等左大概15分钟。不过等既时候唔会闷,因为有个超大mon 系度播片。之前见到有人话播 Netflix,我地个日去系播紧《全民造星3》🤪🐮 日式烧Prime 牛小排 + 盐烧翠玉瓜 ($78)牛小排个口感正常,就甘睇以为系洋葱豚肉片。翠玉瓜有惊喜,上面舖满左两种🧀,好好味🤤 🐷 盐烧西班牙Bellota橡果黑毛豚 + 墨鱼嘴 ($68)黑毛豚比十个like 🤭 一开始以为上错左,啖啖肉好香。同普通豚肉真系无得比 👍墨鱼嘴就正常水准,下次试下唐扬鸡先。
🐮 日式烧Prime 牛小排 + 盐烧翠玉瓜 ($78)