2023-01-15
今次同朋友特登揾一间楼上酒吧,可以慢慢倾吓偈、饮下野,都系个唔错嘅选择!呢间酒吧仲会设live band show, 岩晒钟意音乐嘅朋友!店员服务态度良好,耐心介绍餐厅嘅食物。🔹Pizza -夏威夷、水牛芝士 $125Pizza可以拣每款半份,同朋友试到多一款嘅口味。饼底几脆,芝士份量都多,岩晒钟意食pizza嘅朋友🔹鸡肉拼盘 $85呢个鸡肉拼盘有齐鸡翼、鸡块同鸡肉棒!一上台就见到炸到好金黄香脆,热辣辣!岩晒用黎做送酒嘅小食🔹蕃茄烟肉意粉🍝 $75意粉面质刚好,唔会太冧身,牛油味较重,份量正常。🔹Catmurai Cocktails Old Fashioned (Black/ Shiso/ Chestnut) $110呢杯cocktail饮落去好易入口,甜甜地仲有好香嘅咖啡味,岩晒女士们☺️ 仲有朱古力条作配搭,呢杯嘅味道真系有惊喜!🔹Ocean and Clouds $120呢杯饮落去有海洋清新嘅感觉,成杯浅蓝色嘅饮品真系好吸引!饮落去比较淡口,唔会好浓酒精味。
🔹Pizza -夏威夷、水牛芝士 $125
🔹鸡肉拼盘 $85
🔹蕃茄烟肉意粉🍝 $75
意粉面质刚好,唔会太冧身,牛油味较重,份量正常。
🔹Ocean and Clouds $120