2021-09-07 2283 浏览
好耐无黎the wave 揾食依度有几间cafe今次试六楼既deer~~12. 黎到,无咩人,环境舒服大部分九成位都有人bk 左我地真系好好彩平日lunch 有set包汤/沙律,主菜,野饮~价钱都合理蕃茄汤,食到蕃茄蓉~汤底偏酸,够开胃餐包焗番热同脆身,好香口,用黎沾汤食,一流加钱要多个薯条~ 热辣辣炸起比m 记个d 粗身,好香脆,而且$25 有甘大兜,真系估唔到另一个side dish 叫左大蘑菇~~ 唔会焗到干哂~仲系好juicy~~好耐无食all day~ 梗系要挑机滑蛋炒得够滑身,牛角包仲脆~~烟肉又系煎得够脆身~~肠味道唔错,薯饼好大旧,但都系脆既all day 每样既份量都岩岩好~~汉堡劲大件!!!个太阳蛋超正,一切d 蛋汁流哂出黎,为个包加番d juicy块牛肉有牛味,又厚,真系超足料个包都有烘过~所以食落系外脆内软餐茶我地拣左iced apple tea 同peach tea闻落都好香最后食埋个甜品~~new york cheesecake 偏硬身够cheese 味~~再饮番杯茶解腻~~餐厅有d 鸟笼位可以打卡,又有只鹿比人影下相,成个环境真系唔错,坐耐d 都好舒服
好耐无黎the wave 揾食

依度有几间cafe

今次试六楼既deer~~

12. 黎到,无咩人,环境舒服
大部分九成位都有人bk 左
我地真系好好彩

平日lunch 有set

包汤/沙律,主菜,野饮~价钱都合理

餐汤

蕃茄汤,食到蕃茄蓉~汤底偏酸,够开胃

餐包

餐包焗番热同脆身,好香口,用黎沾汤食,一流

沙律

薯条

加钱要多个薯条~ 热辣辣炸起

鹿鹿全日早餐

好耐无食all day~ 梗系要挑机

滑蛋炒得够滑身,牛角包仲脆~~

烟肉又系煎得够脆身~~

肠味道唔错,薯饼好大旧,但都系脆既
all day 每样既份量都岩岩好~~

太阳蛋芝士牛肉汉堡

汉堡劲大件!!!

块牛肉有牛味,又厚,真系超足料
个包都有烘过~所以食落系外脆内软

闻落都好香

cheese  cake

最后食埋个甜品~~
new york cheesecake 偏硬身
够cheese 味~~

再饮番杯茶解腻~~

2021-09-07
午餐