2018-11-12 231 浏览
今日李老板带我黎左呢间我想试好耐既日本野同我食生日lunch😘😘我地就拣岩有85折时段:2点钟黎帮衬。Menu有「海:From the sea」同「地:From the land」2种选择,而我地2个都拣左海!本身想试下呢度既omakase,因为都只系$298,不过原来最后食用时间系点半,所以我就拣左寿司定食🍣主菜之前有日本菜传统既渍物同面豉汤,有d意外既系仲有茶碗蒸!呢个蒸蛋上面有一层薄薄既蟹肉羹,而且蒸蛋入面既材料极为丰富,仲有浓郁既鲣鱼汤味,超赞👍🏻👍🏻主菜既鱼生都几厚切,饭既比例相对较少,最欣赏系甜虾同帆立贝,好鲜甜👍🏻👍🏻不过整体感觉未系去到好惊为天人,质素可以只可认为系中上。李老板就叫左我既最爱:海胆丼🤤🤤真系成板海胆放上去,唔系得几片,上面仲放左少少鱼子酱添,影相呃like一流呀!不过呢个海胆未去到好鲜甜,同日本个d差几丈远!可一试,但不宜再试😅估唔到最后仲有雪糕做甜品,不过都系d普通野🤷🏻‍♀️最后真系要讲一讲店员既服务态度,你同佢讲野,佢地系完全唔会俾response你,只系会按你指示做,好似机械人咁,而且完全无笑容,所以应该唔会有第二次。

李老板就叫左我既最爱:海胆丼🤤🤤

2018-11-09