2022-09-24 69 浏览
楼上日式居酒屋🏮喺海港城对面有一间人隐世居酒屋,私隐度极高,每个卡位都有个幕档住,绝对系同朋友把酒谈心嘅好地方!6贯寿司: 大拖罗寿司、带子、鳗鱼、油甘鱼、三文鱼同赤虾寿司。寿司饭饭细细旧,寿司饭醋味岩岩好,又够黏,软熟好味。😛海胆吞拿鱼蓉杯,配搭三文鱼籽同带子一齐食,鲜甜又新鲜

炸鸡皮配蛋黄浆。呢个有惊喜,鸡皮炸得香脆,竟然冇油腻感觉,食落有D似薯片🤓季节限定关冬煮,食材丰富,食完即刻暖一暖个人🤩

而串烧就一定必叫!师傅调味出色,最印象深刻系烧Wasabi牛舌😝惹味到一个点‼️

最后仲order 多左个季节限定炸物拼盘: 鸡皮饺子、蟹饼、虾饼同牛榜,炸牛榜好味,炸粉唔会太多,调味又正👍🏼#eatwithlittleme #foodie #foodiehk #food #hkfoodie #instafood#foodphotography#香港美食 #美食 #美食推荐 #852#hkfoodlover#hkfoodie#foodiehk#foodie#hkblogger#hk#hkig#太郎居酒屋 #尖沙咀
楼上日式居酒屋🏮

6贯寿司: 大拖罗寿司、带子、鳗鱼、油甘鱼、三文鱼同赤虾寿司寿司饭饭细细旧,寿司饭醋味岩岩好,又够黏,软熟好味。😛

海胆吞拿鱼蓉杯,配搭三文鱼籽同带子一齐食,鲜甜又新鲜

炸鸡皮配蛋黄浆。
呢个有惊喜,鸡皮炸得香脆,竟然冇油腻感觉,食落有D似薯片🤓

季节限定关冬煮,食材丰富,食完即刻暖一暖个人🤩

#foodphotography
#太郎居酒屋 #尖沙咀