2021-11-19 59 浏览
Happy Friday 捐窿捐罅,揾咗midtown26楼神秘酒吧, 入门口都有两道闸, 一边关咗另一边先开到, 非常安全。餐厅分咗室内同户外嘅环境, 室内嘅setting都几特别,有一个个窿放咗梳化凳同圆枱, 可以坐得好超感一边食嘢一边饮酒。室外嘅话可以拣shisha, 系另一种chill. 我哋分别叫咗两杯cocktail, 两份主食同一个小食。Blossom Garden 少女味啲,比较清新但酒味都出。the firmament 蛋白打嘅泡沫, 饮落嘅口感好丰富 厚身啲,闻落仲有阵清甜蜂蜜味,推介推介!纪之川海胆: 正方形嘅吐司烤得香脆表面茶咗少少沙律酱, 再放上鲜甜既海胆,一道开胃既前菜。白汁活蓝青口,真系好新鲜青口肉好鲜甜, 面包片加上配埋杰身嘅白汁,实在太满足啦。主角香烤澳洲m5和牛, 烤得刚好medium, 肉质嫩滑, 比起芥末更加钟意加盐食出牛味。咁就边食边饮倾咗成晚。

我哋分别叫咗两杯cocktail, 两份主食同一个小食。

咁就边食边饮倾咗成晚。
  • 青口