2019-05-04 48 浏览
五、一假期,其实唔关我事😬,不过星期六、日一样有假放,约左朋友去旺角Shopping,佢话系楼上Cafe 等🤗离远望上去,已经觉得几好,居高临下,一定唔错,旁边有专用电梯搭上去,好方便👍🏻十一点几已经咁多人,窗口位比人霸哂,有啲失望😞无计啦,始终系先到先得😅中间位置有一个圆形的酒吧区,亦是厨房,供应食物和咖啡☕️的地方,有很多圆型的图案布满天花和墙壁🤗Menu图文并茂好清楚,店员介绍最近推出呢个汉堡🍔配氮气咖啡套餐,我拣左经典和牛汉堡配焗薯$118,再要多个全日早餐$128😬氮气咖啡,咖啡味道突出,带出咖啡独有的苦涩味,浓淡适中,另外和牛汉堡,配料除了厚厚的和牛汉保之外,还有芝士、煎蛋🍳烟肉、生菜等等,非常丰富,旁边还有沙律菜和薯蓉,分量十足,非常滋味😋全日早餐更加丰富,牛油果🥑生熟程度非常理想,有益又健康,茄汁豆 、黑松露炒蛋,烟三文鱼,全部都是我的至爱,好味道👍🏻旺角区嘅黄金地段,可以Hea下抖下,观赏下楼下嘅行人来来往往,确是一个写意嘅理想聚脚地😍