2019-07-16 19 浏览
天时暑热谂住揾一个地方可以好好地食番一餐,我念 cafe都系一个好嘅选择。 仲要喺旺角呢啲咁人多挤逼嘅地方梗系想拿拿声揾一个舒服啲嘅位置。 现时即刻上网揾睇下边一个地方又好食又好坐就嚟到呢一度啦😂上到来地方整齐, 不过始终都系新地方所以嗌咗一个比较安全保险嘅焗猪扒饭,同埋好特别,佢啲嘢饮全部用塔罗牌嚟命名。我叫咗一杯好有型嘅死神,来到嘅时候啲嘢啲猪扒都唔错而且感觉上系好有心机去烹调如果住得唔好嘅话啲猪扒其实可以好地狱,例如硬到咬唔开😂,但系呢度好明显系落过深思, 楼上cafe嚟讲, 食物质素环境同服务态度都ok 。呢度性价比算系几高,如果想三两知己揾一个地方坐低倾下计呢度算ok嘅👌

• 鲜茄焗猪扒饭