2021-08-20
Whatever Bar & Restaurant (尖沙咀)🥰今次嚟左尖沙咀whatever bar到食野🥰🥰呢到cocktail好正!!挪威烟三文鱼牛油果意大利饭 $148 呢个真系好好食!大家嚟到一定叫!牛油果好淋,系用熟既牛油果切系面,烟三文鱼既咸味同牛油果既fresh可以中和返个饭既白汁,所以食哂成碟饭都唔会好滞😆菌菇同蒜芯都好多,令口感丰富左唔少🥰成个饭都好多料!好好食❤️帕尔马火腿披萨 $118🍕表面既帕尔马火腿既咸味同甜甜既pizza底好夹,薄pizza好脆,好香口🥰我好中意呢只味,推荐比大家试下!水信玄饼配杂莓酱 $88 好特别!!系配有杂莓酱同清酒,可以因应个人喜爱程度去倒几多杂莓酱同清酒😋😋水信玄饼质地同啫喱差唔多,外表好靓好高级,打卡系一流架🥰味道都唔错!Bubble Bee $118 🍹呢款cocktail 入口会比较甜😊第一嗒会饮到香浓嘅菠萝味🍍因为用左荔枝同接骨木花酒,所以会比较香同酒味唔重😋比较识合女士同怕酒苦涩味嘅朋友去饮☺️Shiva $118 🍹Shiva 嘅卖相好靓,好靓嘅浅蓝色😍相比起bubble bee, 呢只嘅酒味会比较重🥂因为用左white
挪威烟三文鱼牛油果意大利饭 $148
帕尔马火腿披萨 $118🍕
水信玄饼配杂莓酱 $88
Bubble Bee $118 🍹
Shiva $118 🍹
Shiva 嘅卖相好靓,好靓嘅浅蓝色😍相比起bubble bee, 呢只嘅酒味会比较重🥂因为用左white rum 同blue curacao,vodka 嘅味会比较出😆平时钟意饮酒嘅可以试下🍻
餐厅分左内外,大家可以拣坐入面定出面🥰入面装饰品好多,餐厅气氛感觉好chill😚放假同朋友嚟饮下cocktail放松下吹下水都几好架!
地址:尖沙咀广东道82-84号流尚坊4楼
整体评分:5/5