呢几日既天气实在太热喇🥵 喺屋企都热到溶左🫠 热到严重冇心机做野😂 俾左个好好既藉口拉埋妈妈出街去Cafe坐下叹下冷气😛 我地礼拜日去左𝟱% 𝗖𝗮𝗳𝗲 💁🏽‍♀️ 听住Cafe播既欧美纯音乐🎶 我睇Readings,妈妈睇旅游书🍇 同场有几多人玩biard game,唔觉唔觉就几舒服咁过左个几钟~ ➿ 炭烧鸡扒汉堡配薯条 ($138)面包烘好🥖 鸡扒几嫩滑,的确有炭烧既味道~ 再夹住蕃茄🍅、生菜🥬 另外仲有加左少少千岛酱,所以整体都几juicy😆 薯条份量都唔少🍟➿ 日式天妇罗虾卡邦尼烟肉意粉 ($108)又想食日式,又想食意粉既选择🍝 吉列虾好脆卜卜🍤 而意粉份量都唔少,味道上食到唔少黑椒粒粒,所以唔系得忌廉味咁单一~➿ 奶茶蛋糕 (+$28)蛋糕由三层奶茶味海绵蛋糕🍰组成,甜度刚好👍🏼➿ 热芒果百香果绿茶 果茶唔会太甜,有果香味道🥭➿ 榛子拿铁 (+$4)比想像中大杯呢~ 奶香味突出🥛

➿ 炭烧鸡扒汉堡配薯条 ($138)

➿ 日式天妇罗虾卡邦尼烟肉意粉 ($108)

➿ 奶茶蛋糕 (+$28)
蛋糕由三层奶茶味海绵蛋糕🍰组成,甜度刚好👍🏼

➿ 热芒果百香果绿茶

果茶唔会太甜,有果香味道🥭

➿ 榛子拿铁 (+$4)
比想像中大杯呢~ 奶香味突出🥛