2023-07-10
A4黑毛和牛寿喜烧 ($148+$35转套餐)吉列鱿鱼圈 (加配$38)牛油帆立贝蟹籽茶渍饭 ($118)和牛一上枱就已经见到佢嘅脂肪比例好靓🤩食落口亦都觉得好滑完全唔靭,唔似系求其俾啲普普通通嘅牛你食个种😏而寿喜烧嘅份量都系相当之多,一个人都真系未必食得哂🤣A4级嘅黑毛和牛真系唔系周围都有,而且价钱绝对唔贵,牛魔王嚟到嘅真系不妨一试🥩🤤鱿鱼圈🦑大概有10旧左右,而佢嘅炸粉都系好薄食落口都唔会觉得太油,啱哂想食煎炸野但又惊食到成口油嘅我😌😌而茶渍饭就有好香嘅牛油味,如果唔怕辣嘅可以试下将wasabi加埋落啲饭到,再加茶将佢地沟埋一齐食,都系一种特别得嚟又好食嘅感觉👍🏻然后要赞嘅就绝对系有两粒超大嘅帆立贝,好有鲜味🤩嚟多几粒我都食得到🤭唯独系如果饭嘅份量多返少少就会更加好😚😚最后,其实铺头比较上似系一间唔介意大家坐好耐嘅铺头😆因为入面有街机,桌球,仲未好多唔同嘅board game俾大家去玩😍😍假如唔识玩嘅话都可以问在场嘅职员,佢哋会耐心教你玩架!下次真系要叫多几个fd一齐嚟先得😎评分:9/10
吉列鱿鱼圈 (加配$38)
牛油帆立贝蟹籽茶渍饭 ($118)
评分:9/10