2019-04-09 75 浏览
猫猫好耐无食瑞士鸡腿。好挂住呢度既瑞士鸡腿。于是猫猫就过黎再享受美食。冰室依然咁多人,呢度最正就系有卡位可以坐。坐得好舒服。猫猫order左个瑞士鸡腿。鸡腿依然咁大只。猫猫食第一啖,味道同之前食一样。浓郁既甜味,又有少少甘,好大阵香味,令猫猫又湿左个嘴。猫猫钟意鸡肉既质感。鸡肉好滑,仲吸晒瑞士汁。汁既甜味令到鸡腿味道再提升一个层次。鸡腿又有弹性。好好食呀喵!跟住猫猫order埋个火腿俺烈同牛油厚多士。估唔到咁大份。个俺烈成个碟咁大。入边仲有好多火腿呀。牛油多士好香牛油味。仲有蒜蓉香味。同俺烈系绝配。蛋整到入边仲有滑滑地个汁,好正喵。猫猫饮左杯冻绿椰冰。绿豆蓉好香,椰汁又香。落足料,见到绿豆蓉好多好多,好舍得俾绿豆。天气开始热既时候,饮返杯绿椰冰,猫猫感觉升天。猫猫真系好幸福今日。
冰室依然咁多人,呢度最正就系有卡位可以坐。
坐得好舒服。

猫猫order左个瑞士鸡腿。
嘴。
猫猫钟意鸡肉既质感。
呀喵!
跟住猫猫order埋个火腿俺烈同牛油厚多士。
估唔到咁大份。个俺烈成个碟咁大。
猫猫饮左杯冻绿椰冰。
绿豆蓉好香,椰汁又香。