餐厅: 炊公館
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-10-09 697 浏览
朋友生日饭想食好少少,见到个view 好靓就book 左呢间餐厅,抱住一试既心态黎左。食完真系觉得对唔住朋友,啲野食颓过屋村酒楼既标准。唔系haters 有相为证,其实食饭不嬲都唔影相,但真系太差忍唔住要share,大家就睇下啲食物颓成点。叫左个砥砺奋进25载套餐初初嚟咗个冷盘(水晶肴肉、蜜汁叉烧、烟熏素鹅)系三粒野黎都觉得服伏伏地,不过冇影相之后系(翡翠双子星蒸豆腐) 一粒带子戒开左一半 放左系两旧百福蒸煮豆腐上面 其实开始嬲嬲地 心谂点解同我自己系屋企整既放工颓饭一样? 不过都系冇影相凤梨鲜虾球,呢个好食👍🏻只碟仲系热添,炸得好 沙律酱好味 而且我不嬲都中意食地mun 罐头菠萝。 因为上面几样嘢都系伏嘅、所以有开始影相记录嘅念头、有相为证🤟🏻头抽香煎鱼球其实唔系鱼球,系薄薄既一块鱼 都煎得几好食鲍汁波兰鹅掌夭白菇早两星期系楼下饮、楼下彩荟轩好食啲芥蔺炒鱼崧呢个真心嬲 又系我自己煮𠮶啲颓饭,鱼片炒芥兰 佢仲要煮得咸过我食物份量可以自己评价下海参黑松露酱油捞蒽油面唉,我唔想弹得太多成个西客咁,你地自己睇相啦最后系甜品系一粒椰汁糕,一块杏仁酥正常味因为系星期日食既 所以加30蚊 六位埋单

食完真系觉得对唔住朋友,啲野食颓过屋村酒楼既标准。

叫左个砥砺奋进25载套餐

头抽香煎鱼球
其实唔系鱼球,系薄薄既一块鱼 都煎得几好食

鲍汁波兰鹅掌夭白菇
早两星期系楼下饮、楼下彩荟轩好食啲

芥蔺炒鱼崧
食物份量可以自己评价下

海参黑松露酱油捞蒽油面
唉,我唔想弹得太多成个西客咁,你地自己睇相啦

最后系甜品
系一粒椰汁糕,一块杏仁酥
正常味

因为系星期日食既 所以加30蚊 六位埋单2400蚊

我第一次出post 我唔想一面倒话差 因为系自己拣去食同埋个view 好靓 open rice 讲话服务差又唔觉呀
但唔觉得食物系好 同值得呢个价钱

谢谢