见社交媒体网站有做$9生蚝🦪,打去bk枱都有问埋有冇呢个优惠,对方话只系可以俾6只我哋(一枱两个人),本身都唔系系食得多,都Ok嘅。一入餐厅报咗话订枱+贵姓,waitress安排我哋坐低,落order之前第一样嘢叫佢帮我换咗把餐刀🔪好似上手用完无洗咁,然后就问一问(同一个)waitress系唔系有帮我留咗半单生蚝,佢走咗入去check完再覆我哋话有,叫咗一杯白酒$78,一份龙虾沙律$158,一份海鲜意大利饭$238,上咗嘢食之后都觉得份量有啲小,所以就叫waitress俾个menu我,想嗌多份青口$128,望一望楼面无人就等下,等到有个waitress经过,佢话佢唔系落单,然后我又等咗阵,最终有另一个waitress帮我加咗单,食晒沙律清埋个饭都未见青口,我哋都无特别追谂住都再俾啲时间佢,直至有个男人(可能系老细)过嚟问啲嘢系咪嚟齐,我都未答佢就已经拎起咗我只碟,我就话仲争份青口,如果未整就由佢唔要,转头就点个waitress嚟同我讲青口煮紧咁摆明就系漏咗单,食埋青口我哋就拿拿临走。埋单$7xx两个人,唔算系好贵,但服务就赶客楼面唔熟手、漏单都算,其实可以问吓我哋要唔要甜品或者有冇嘢要

咁摆明就系漏咗单,食埋青口我哋就拿拿临走。
埋单$7xx两个人,唔算系好贵,但服务就赶客
楼面唔熟手、漏单都算,其实可以问吓我哋要唔要甜品或者有冇嘢要加,等我答咗你先好拎起只碟…其实食物质素系唔错,不过无下次
生蚝
2024-03-31