2022-04-01 173 浏览
其实2020食过几次,估唔到今次会差到咁。简直系呢10几年黎最难食嘅一餐!首先,楼面的态度极度恶劣。叫餐嘅时候唔记得仲有面底可以拣,就随即问店员有乜嘢面底,点知个店员就超大声,发晦气咁一句车埋嚟「唔该你哋拣好再叫我!」,其实得几款面底佢随手介绍吓都唔系一件难事,可以一句就讲晒!随后朋友同我都拣好咗,喺店员经过嘅时候就同佢讲咗声要咩面底,点知佢扮听唔到,见我哋坐咗10几分钟之后佢再扮冇嘢再问我哋「请问要咩」。其次,食物极度难食,完全失晒水准,建议有兴趣去食嘅都唔使嘥时间去。我叫嘅系汤面而朋友叫嘅系捞面。个汤面一嚟到,一滴汤都冇😓😅然后啲肉劲干,猪膶有腥味,成碗都系冻嘅,啲河粉一饼一饼咁样食到一半个店员先话「哎呀唔记得咗比碗汤你」😓我仲谂点解汤面可以无汤。再讲下朋友碗捞面,个面又系冻嘅,一滴汁都冇唔知点捞呢?!啲𩠌又系同我𠮶碗一样劲似人哋食净左嘅猪哨,喺垃圾桶执返上嚟咁!店员态度恶劣、食物劣质,呢一餐又受气,嘢食又难食!

店员态度恶劣、食物劣质,呢一餐又受气,嘢食又难食!
2022-03-17