2024-03-30 779 浏览
两次早茶,楼面服务态度严重极度恶劣,拖累了原本食物质素!第一次,比咗个邻近窗边位置,人都未坐低就问饮咩茶,就有个红衫呀姐,由茶房大声问饮咩茶,原本谂吓有咩特色茶,就听到楼面大声冇礼貌讲:[都未谂定],喂阿,我枱都未行到去,一心二用唔到啰!第二次,一朝早8点,冇人带位,自已己揾位,明明窗边大把位,负责窗边位置红衫楼面居然话有人,但枱面唔见有茶壶放喺度,又冇放reserved 个牌,跟住就指咗我去一张我唔想要嘅位,算😡,过咗10分钟,望过去个张枱,仲系冇人,顶🤬!又系开茶,超冇礼貌,问佢比茶咭睇吓有咩茶,佢揾唔到,就话,你自己想饮咩茶,顶呀,唔好hea 我啦,明明有其他茶选择,我有比加一服务费架!我明,我都系打工,我只系要求有基本服务态度,咁都做唔到?🤬🤬🤬😡😡😡酒店附近酒楼,今时今日咁嘅服务态度,影响游客对香港印象!
两次早茶,楼面服务态度严重极度恶劣,拖累了原本食物质素!

酒店附近酒楼,今时今日咁嘅服务态度,影响游客对香港印象!
早餐