2022-09-17
废话唔多讲 直话直说依度系我食过 最离谱嘅放题环境确实系宽敞嘅同埋有海景但系食物方面 我只能用垃圾形容以下大概简单描述一下1)刺身都有严重嘅雪藏同腥味 最基本嘅三文鱼 仲有其他吞拿鱼 甜虾 螺 八爪鱼 希灵鱼等等 都有一样嘅问题 而且系明显嘅2)寿司系最令人难以接受 就算寿司上嘅刺身可以不批评 但系饭系夸张到入口都成问题 因为啲饭系湿嘅林嘅一pat嘅 食左两旧真系食唔到 落去 并非大家认知嘅寿司饭3)牛油粟米系非常淡味 称不上系牛油 鸡软骨都系冇味嘅4)蚬 自助区拎系冻嘅 冷盘 正常 但我手机落单 写到明酒煮蚬 都系冻嘅 冇酒味嘅5)落单写牛柳「粒 」上到枱发现系一小块牛柳 而且明显系简单直接地用酱汁混埋一齐就上碟写到依度我都冇心情再写落去 再批评系觉得自己太苛刻最后两人埋单连加一 700蚊岩岩好 非常后悔 食物质素恶劣 要比依个价钱 我认为去快餐店 或者出面3蚊一旧寿司会更明智得多最后想讲番 明白到口味嘅野 各有不同 但即使不提淡味浓味 我相信有啲味觉方面 又或者系烹调嘅问题上系冇得争议嘅 例如食物系冻就系冻 有沙就系有沙本人并非有心冒犯 只系要比依个价钱 受到咁嘅待遇 心有不甘希望
依度系我食过 最离谱嘅放题
环境确实系宽敞嘅同埋有海景
但系食物方面 我只能用垃圾形容
以下大概简单描述一下
3)牛油粟米系非常淡味 称不上系牛油 鸡软骨都系冇味嘅
写到依度我都冇心情再写落去 再批评系觉得自己太苛刻
本人并非有心冒犯 只系要比依个价钱 受到咁嘅待遇 心有不甘
希望大家要去嘅时候 先认真考虑 谢谢.