2022-12-16
喺D2 place经过呢间西餐厅入去试吓,入面环境暗暗地,一坐低店员就拎咗蜡烛过嚟🕯️,好浪漫😆❤️!呢度嘅嘢食几高质,而且价钱唔会特别贵!旁边仲有得打模拟高尔夫球⛳️,几特别~Dinner Set for Two ($498)🥨精选面包篮面包系啱啱新鲜出炉,热辣辣🔥!🥕🧀甘荀芝士忌廉汤甘笋味好浓,个汤十分creamy!🥩蜜糖芥茉烧猪鞍配苹果蓉带骨嘅猪鞍大大块,而且好厚肉~但一啲都唔唔韧,十分有惊喜😳🐟香煎三文鱼配柠檬牛油汁三文鱼面头煎得脆脆地,十分香口🤤!加上柠檬牛油汁咸咸酸酸亦好特别,同三文鱼一齐食好夹🫶🏻~🍨开心果焦糖炖蛋食得出淡淡的开心果味,唔会太甜,喺坊间好少食到开心果味嘅焦糖炖蛋😆🫖蜜桃玫瑰花茶 呢排咁冻嘅天气真系好适合饮花茶!茶壶下有个小蜡烛,保持住花茶嘅温度,即使去到最尾都唔会冻咗😝 蜜桃同玫瑰嘅味道夹得嚟会令人有一种好舒服嘅感觉☺️
Dinner Set for Two ($498)
🥨精选面包篮
面包系啱啱新鲜出炉,热辣辣🔥!
🥕🧀甘荀芝士忌廉汤
甘笋味好浓,个汤十分creamy!
🥩蜜糖芥茉烧猪鞍配苹果蓉
带骨嘅猪鞍大大块,而且好厚肉~但一啲都唔唔韧,十分有惊喜😳
🐟香煎三文鱼配柠檬牛油汁
🍨开心果焦糖炖蛋