餐厅: 翠園 (葵青劇院)
资讯:

2019-01-17 1010 浏览
父母都比较钟意食中餐 今日就嚟咗葵芳嘅翠园试吓 佢有啲信用卡优惠嘅套餐嘅 不过啲菜式唔太吸引我地 所以我地都系喺主餐牌散叫啲自己想食嘅𩠌算😂 店员都几勤力又有礼貌 加水果啲都好自动自觉👍🏻我地嗌咗脆皮牛坑腩 安格斯牛肉炒饭 翠园烧鹅皇半只 同埋金脆皮糯米猪¼只🐷脆皮牛坑腩 外层脆脆地 再加埋咁重牛味嘅牛腩 好好味嘅小食安格斯牛肉炒饭 个炒饭唔会好咸 有啲松子喺入面特别香口 牛肉份量都唔少🐮翠园烧鹅皇半只 呢碟有啲失望 嗌半只烧鹅但竟然系嚟自两只唔同嘅烧鹅 从肉质同鹅皮都睇得出有分别😥 烧鹅嘅皮都算几脆 又唔油腻 如果佢呢半只烧鹅嚟自同一只就好喇金脆皮糯米猪¼只 冇谂过佢咁少嘅 不过食落口好好食 皮薄又脆口 入面嘅糯米饭亦都好食 烟烟韧韧🤤 如果多啲就好喇呢餐中餐其实都几丰富 下次都会试吓食其他𩠌🥢

脆皮牛坑腩 外层脆脆地 再加埋咁重牛味嘅牛腩 好好味嘅小食

呢餐中餐其实都几丰富 下次都会试吓食其他𩠌🥢