Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐厅: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
Yadllie Plate绝对系打破我对兆万系劣食之塔既印象!! 无论环境, 食物同服务都好有质素。惊喜二重奏🍗一次过食齐牛扒同炸鸡, 仲有热石自己控制生熟度, 估唔到都几腍而且充满肉汁!原味🍗炸粉只系薄薄一层!炸得外脆内嫩。火灸牛上枱时店员会再烧香牛肉,烧完后更香更有油分, 软嫩juicy,  配上香甜既烧汁, 很正!!香炸明太鱼好得意, 有D似食紧脆既鱿鱼干咁, 仲炸到连鱼骨鱼皮都好香脆, 咬下咬下好过瘾, 哩个中意饮酒既话一定要叫啦!  麦芽啤酒虾整得好好, 脆浆薄薄包住既虾系大只多肉既, 松脆好味唔会咬落去得层粉!! 仲有配菜蕃薯条又食到我停唔到口, 又脆又香甜!紫菜手抓饭好味又好玩, 简单麻油味加紫菜同蟹籽已经好好味。芒果波萝Mocktail一jar, 有果味唔会死甜!必点哩度既人气甜品雪冰~ 黏糕雪冰充满黄豆粉配搭软燸年糕, 雪冰好轻绵入即溶, 甜度唔会over, 食完咁多野再食哩个甜品好夹唔会腻!
惊喜二重奏🍗
原味🍗炸粉只系薄薄一层!炸得外脆内嫩。