2023-11-08 298 浏览
旺角有好多放题餐厅,呢间系我暂时食过最好的,食材新鲜,点嘅样样都好味😋$300左右食到呢个放题个人觉得性价比几高,种类够多,刺身、寿司、热食、小食、天妇罗、串烧、泰菜、甜品等等,应有尽有~另外想讲职员们好有礼貌友善,感觉亲切👍🏻👍🏻点晒佢嘅各款刺身,推介马刀贝,好爽口;珍宝带子大大粒够鲜味;鱿鱼有少少黏口,食得出够新鲜;赤虾好大只;三文鱼唔会错~寿司又系有诚意,黑松露剑鱼腩寿司、蟹膏珍宝赤虾寿司、胡椒岩盐烧左口鱼边寿司都好钟意;特别嘅寿司如黄金肉松金龙卷、寿喜烧牛肉卷、极上龙虾沙律铁火卷等等,卖相同味道都唔错~一品料理推介如黄金虾、照烧汁炒牛舌、芝士黄金焗帆立贝、秘制香蒜焗广岛蚝;铁板烧推介烧比目鱼、盐烧牛舌、烧菠萝、烧羊架👍🏻👍🏻甜品饮品都好多选择,包有一款啱心水~总结,呢间餐厅有诚意、食物好味,会再嚟!

$300左右食到呢个放题个人觉得性价比几高,种类够多,刺身寿司、热食、小食、天妇罗、串烧、泰菜、甜品等等,应有尽有~另外想讲职员们好有礼貌友善,感觉亲切👍🏻👍🏻