网上知道这家来自日本的石烧牛扒专门店,绰头系自助售票机,自助烧牛扒,自助添饭倒水,见几得意就同老婆去试试。盘晚上八点半仍然颇多顾客,以为好似麦记坐低才去买票,点知店员要求先购票再分派座位比我,心谂你带得位就顺便帮我落埋单啦!唔洗我第一次对住部几十粒掣的售票机头都痕哂!店员态度又麻麻,后面又多人排紧队......座位比想像中更狭窄,两梳蕉还可以,我和太太都孭袋就麻烦少少,想放枱底但地下少少湿,结果系揽袋缩肩锯牛扒。我点了最平的三拍子牛扒,意外的好味,有牛油香而且唔韧,相当满意,至于太太点的牛柳就好失望。牛扒份量唔多但白饭沙律任添,一定食得饱。只要避开繁忙时间,都是一个食平宜牛扒的地方。虽然带位店员态度不好,但另一位亚婶就好好人,唔该哂!

虽然带位店员态度不好,但另一位亚婶就好好人,唔该哂!
三拍子牛扒
2019-07-12