2024-06-14
大角咀呢个地方都算多野食,今次我地黎到呢间食韩式炸鸡比较出名既餐厅食饭,我都有一排冇食过炸鸡啦,都几期待今餐😛佢地每张枱都有一支水,同埋有纸巾提供,我地坐低无耐已经送上前菜既酸萝卜同埋沙律菜,用手食炸鸡梗系要用纸巾啦,所以又要赞下呢个贴心服务👏🏻自选半半炸鸡,佢地系必须统一两款都一样要无骨或者有骨‼️原味炸鸡(有骨半只)($93) 我地想食无加其他调味既炸鸡,所以就叫左个原味,虽然佢系原味,但都有配个辣酱比我地点黎食,佢个炸鸡既肉好嫩滑,咬落去系有肉汁,半只鸡系劲大份,我地一人半只跟本多到食唔晒🐥青辣椒蛋黄酱炸鸡(有骨半只)($118)佢同原味鸡都比较相似,唔同既系有d洋葱系面,最重要就系个蛋黄酱,佢系另上既,而个蛋黄酱真系精髓黎,好好味,我每件都要点劲多黎食,好快比我食晒d酱😋芝士辣鸡炒年糕($178)呢个如果你系芝士控真系必点之选,底下既辣鸡炒年糕就系韩式辣酱风味,面头舖上劲大层既芝士,一野夹起d芝士连埋年糕同鸡食,劲正,份量都系劲多,我认为够4个人share都得,食呢个记得要咬烂先好吞,唔系d年糕同芝士消化唔到就唔好🧀辛拉面($58)主食我地就拣左辛辣面,同我地平时自己煮既辛辣面咁
自选半半炸鸡,佢地系必须统一两款都一样要无骨或者有骨‼️
原味炸鸡(有骨半只)($93)
青辣椒蛋黄酱炸鸡(有骨半只)($118)
芝士辣鸡炒年糕($178)
辛拉面($58)
主食我地就拣左辛辣面,同我地平时自己煮既辛辣面咁,呢度食就会加只蛋同泡菜🍜
呢间餐厅既炸鸡真系出色,食物份量系劲大份,更适合多人聚会过黎食,我地呢度都接近要分两餐先食得晒😂