2014-06-26 2246 浏览
行到K11后门,会见再间装修得好Fancy的餐厅,走可爱路线的女孩经过,肯定会惊叫再冲入去。夜晚八点黎到,walk in直落有台,边行边发现呢间餐厅真系好梦幻童话公主Feel,当然啦,佢主sell婚礼喜庆,亦有子公司/母公司做影婚纱相,嗯,难怪。再次强调:餐厅室内装修好靓好Cute,有晒布景板、靓台靓椅、自家设计公仔人像供食客影相,黎影相,一流;黎食野,一般!炸蟹饼卖相精美,蟹肉好足料,味道略嫌啖口,普通。巴马火腿多士最好食这个,火腿够晒咸,配埋芝士同脆多士,味道丰富,唔错唔错!野菌黑松露意大利饭这个饭,最好食系面个几条荀,爽口而鲜甜,顶个旧芝士块,唔掂... 好重油益味,唔放好过,饭系几creamy,可是就算二人share,都好滞,好在份量唔多,滞极有限。顺带一提,呢到有水提供,但要主动同侍应拎啰。虽有可爱包装,但吃货女的我表示试过一次就够。总结就是:选择不多价钱偏贵份量偏小水准一般没有下次
炸蟹饼
卖相精美,蟹肉好足料,味道略嫌啖口,普通。
巴马火腿多士
野菌黑松露意大利饭

顺带一提,呢到有水提供,但要主动同侍应啰。虽有可爱包装,但吃货女的我表示试过一次就够。

总结就是:
选择不多