2024-07-31
去日本旅行去咗新lounge 食早餐, 大家如果有AE explorer card ,介绍大家可以去Intervals Sky Bar ,位于香港机场T1航厦与卫星航厦之间的天际走廊,朝著13-22登机门的Sky Bar通道方向前往就揾到,用AE explorer card 卡可免费兑换一组套餐,包括:一杯特调饮品🍸,一份早餐,Weclome drink 同茶或Coffee ,尼度真系好靓又可以270度欣赏停机坪,视野比起其他机场贵宾室还要靓同chill 上好几倍🥰,,重点都系free。今次早机去叹咗个早餐,早晨有四款选择,我楝咗Fresh Toast 配焦糖香蕉及杂莓,块多士同香蕉满满焦糖的香气,真系几邪恶,配埋新鲜士多啤梨🍓、蓝桑子同沙律菜一齐食,真系几正。AE Explorer Card 现在送多杯特调饮品🍸,拣了Non- Alcohol drink 🍹 ,味道几fresh ,饮品拣了招牌香水柠檬🍋茶,呢个好饮,Welcome drink 唔错好啱打卡,最chill 系睇住飞机景食真系一流无得输。- AE Explorer(一年可免费入8次)(每季送特调饮品🍸)