2018-11-22
早左到机场,要揾个地方hea,见到有老麦就唔谂啦,老麦一定系最经济实惠嘅。以前系地下个间好迫好少位,而加搬左上二楼,地方大左企理左,有自助机又有人手排队,方便各方面客人。个人觉得McCafe前面太吉,可以谂谂加啲立食位?哈哈,不竟零晨十二点依然一位难求其实啲餐机场价同市区价都唔算差好多,不过就无左特价野,咁就求奇叫个signature系列啦,芝士安格斯汉堡餐,餐饮要热奶茶,加大($46.5),要锋味的烧味味粉,不过最后都系得海草味,店员话无哂㖞…个包啲芝士热瀜左流出黎几正,块汉堡肉又几全牛味,确实比一般老麦包好食。自助机㩒黎㩒去都揾唔到无唔加大拣,原来要拉到最落先可以睇到第二版唉~蚀左,因为本身食薯条只系过下口引,根本唔需要咁多,而且加大餐杯奶茶无得加大嘅。不过加大左嘅薯条份量真系好多,系市区中薯条三倍薯条控可以考虑。