**Airport Staff Menu** Food court对面开左间Beef Liberty呀📣终于都有d似样啲嘅餐厅了 Lunch hour所见, 大部分食客都有permit喺身, 而且有好长时间lunch嘅office人, 喺门口排队时已经inform左等食物要预25分钟(真系25分钟的), 我收左工等几耐都无问题😂. All Day Set: A Burger / Salad + Side + Drink (HKD99) 贯彻外国menu style, 只有文字无图片menu, 有6款选择, 分别系4款Burger, 2款salad. 我都睇漏左原来可以唔要包, 用碟上仲配埋沙律🧐 Falafel (Vegetarian)/ 法拉费汉堡(素) House Falafel, Harissa Yogurt, Rocket, tomato, Coriander Salsa 素食burger系咩味?order人生第一个素食burger-应该会系唯一一次👷🏼‍♀️. 块Falafel馅当然系切碎嘅蔬菜, 继而deep fried. 个人觉得炸得太过㶶, 咬落感觉系硬的, 内
**Airport Staff Menu**

All day set (Airport Staff)

Falafel Burger

素食burger系咩味?order人生第一个素食burger-应该会系唯一一次👷🏼‍♀️. 块Falafel馅当然系切碎嘅蔬菜, 继而deep fried. 个人觉得炸得太过㶶, 咬落感觉系硬的, 内里都说不上juicy, 好干. 但系块包夹馅嘅每一面都微煎过, 火箭菜各样酱料都落足, 朋友食嘅牛burger就好好味, 下次拣返牛肉无撞板🤫

Sweet Potato Fries/ 蕃薯条
薯条🍟成日都食到, 所以识拣一定系甜甜地嘅蕃薯条🍠, 有一个杯仔份量, 真心算系够的. 新鲜炸起又热又脆👍🏻停唔到口呢.

Apple mint lemonade/ 苹果薄荷柠檬特饮
Apple mint lemonade

见到杯边嘅柠檬🍋肉就估到唔系hea冲lemonade, 甜度适中, 大大块mint令整杯都好refreshing.

Mac N Cheese Bites/ 一口炸芝士通心粉 (+HKD25)
Mac n cheese bite

一碟4粒炸mac n cheese, 都系炸嘅时间长左dd, 但浓浓芝士味搭救, li个值得推介👍🏻

全部喺机场嘅食肆都试过黎讲(已经喺度做左10年👵🏻). Li间无论环境, 员工, 食物质素, 喺机场范围, 性价比应该最高系佢.
题外话/补充资料: Nice staff
2018-07-06
All day set (Airport Staff)
Falafel Burger
Apple mint lemonade