2021-12-18 265 浏览
Happy Friday 懒得煮饭, 同屋企人嚟呢间新开餐厅食埋晚饭先返屋企。餐牌选择多元化, 有蛋包饭、铁板饭、扒类、西式、中式都有最盏鬼系呢度有机械人送餐服务, 都几特别,呢个卖点真系几吸引富士山蛋包饭(2人份量)餐牌上No.1 最受欢迎的蛋包饭当然要试下, 饭内有煎鸡扒、炸鱼柳和吉列炸虾,配上咖哩汁和茄汁滑蛋好嫩滑,仲有蛋汁流出,捞饭食一流蛋包饭用上炒饭底, 味道唔错, 鱼柳和炸虾炸得香脆,鸡扒肉嫩惹味另加$20升级套餐,包餐汤、沙律、牛角包和餐饮餐饮我哋叫咗一杯珍珠奶茶,甜度适中,珍珠弹牙有咬口, 另一杯综合水果, 生果新鲜, 饮落清新High Tea 层层叠呢个High Tea 好丰富, 底层有半熟滑蛋、薯饼、沙律; 中层有台湾肠、鸡翼; 顶层有方型西多士, 全部都新鲜炸起, 热辣辣好脆口, 啱晒啲大胃王金砖西多、伴红豆雪糕西多士炸得金黄, 外脆内软配埋雪糕和红豆一齐食有冰火相融嘅感觉,够刺激

富士山蛋包饭(2人份量)

滑蛋好嫩滑,仲有蛋汁流出,捞饭食一流

另加$20升级套餐,包餐汤、沙律、牛角包和餐饮

High Tea 层层叠

金砖西多、伴红豆雪糕