餐厅: 米子
资讯:

2014-11-11 1505 浏览
约左2个旧同事食饭, 因为大家都冇咩所谓, 最近睇报纸见到有新餐厅就去试下~又因为系megabox, 平日人流唔多, 所以就唔会限时限刻锁死时间冇得倾计,同埋周围有d机械人系到几得意~ 3个人, 叫左4样野, 有3样都系o系报纸见到推介的~首先叫左唔系推介o既春卷, 跟一个小小的沙律(早知唔另外叫个沙律啦)之后就系烧牛肉青芒果沙律, 个烧牛肉都算入味~第3样系炭烧羊扒并黄咖哩, 加蒜蓉包羊扒好食~~ 有3支, 1人1支岩岩好, 黄咖哩唔系好辣, 岩我唔食得辣gei人个蒜蓉包就不过不失~~ 跪跪的~最后1样就系主打果样啦~ 烧鸡黄姜饭~只鸡一到, 先知原来d饭系酿左入个鸡入面, 所以d饭好香好入味~同埋个鸡一d都唔老, 几嫰呀~~~ 正~~影完相,姐姐会过尼帮你切开只鸡,要俾like!一间餐厅除左食物,我都好重视service所以下次有机会, 我都会再帮衬架

3个人, 叫左4样野, 有3样都系o系报纸见到推介的~
首先叫左唔系推介o既春卷, 跟一个小小的沙律
(早知唔另外叫个沙律啦)
越南春卷

之后就系烧牛肉青芒果沙律, 个烧牛肉都算入味~
烧牛肉青芒果沙律

第3样系炭烧羊扒并黄咖哩, 加蒜蓉包
炭烤羊扒加黄咖哩

个蒜蓉包就不过不失~~ 跪跪的~
最后1样就系主打果样啦~ 烧鸡黄姜饭~
烧鸡黄姜饭
烧鸡黄姜饭

同埋个鸡一d都唔老, 几嫰呀~~~ 正~~
影完相,姐姐会过尼帮你切开只鸡,要俾like!
一间餐厅除左食物,我都好重视service
所以下次有机会, 我都会再帮衬架
2014-11-05