2021-08-18 524 浏览
本身想食个间餐厅无位,所以随心入间cafe食!.French Toast $68  3.8/5 ⭐️平时都比较少食 French toast,但今次呢个个人看觉得几好食,可能因为好重肉桂味仲有烧溶左既棉花糖,最后仲有朱古力酱,完美组合🤭🤭 Black Truffle Farfalle $128 (4/5) 黑松露意粉就食得多,黑松露蝴蝶粉就第一次食😂😂好重黑松露味,就算加埋忌廉都唔会好腻,面头上面既大啡菇仲好好食,钟意食菇既朋友一定觉好好食!dark chocolate $45( 2/5)点解去cafe 会叫热朱古力呢?纯粹被佢dark chocolatewith Marou 75% single Origin dark chocolate, 吸引左,识我既人都知我钟意食朱古力,但黎到既时候杯野饮唔系太热,饮落唔太重朱古力味,到底既时候先发现一片片朱古力粒,睇黎系野饮未够热溶唔到 🤨🤨 ps: cafe 位置有限 .🔍Brewed (上环) 🚪地址: 上环禧利街27号富辉商业中心地下E号舖
本身想食个间餐厅无位,所以随心入间cafe食!

French Toast $68  3.8/5 ⭐️

dark chocolate $45( 2/5)

ps: cafe 位置有限
🔍Brewed (上环)
🚪地址: 上环禧利街27号富辉商业中心地下E号舖
French  toast
Dark  chocolate  with  75%  chocolate
French  toast