2025-01-27 0 浏览
铁板韩式烤鳗鱼:份量足料,有三大串。肉质结实弹牙,食落唔腥,有啲小骨,但可以接受。配有泡菜、辣酱、香油、紫菜。用紫菜包住鳗鱼同加啲辣酱食,感觉送饭一流。铁板迷迭香烤五花肉配包肉生菜:肉质肥瘦层次分明,烧烤后唔会油腻。夹埋泡菜生菜包住食,唔会觉得guilty 。泡菜仲可以refill。赞赏佢个烧烤盘系微微倾斜,可以流出多余嘅油,而且唔易烧焦嘢。Butter x Garlic 韩式无骨炸鸡(岩盐香蒜牛油酱):有7-8件超级大嚿炸鸡,适合一大班食肉兽朋友。外皮酥脆,少少咸我谂系岩盐,有淡淡蒜香味,唔错。Breeze(青瓜、鲜柠檬汁、梳打水):饮落清新有淡淡青瓜味,微酸唔太甜。食烧肉炸鸡嘅时候饮啖refresh吓冇咁滞。另外,朋友叫咗Drink me 西柚特饮都话唔错。成个场都好有气氛,环境好似90年代嘅机铺,而且抽风做得唔错,入面唔会觉得大烟味或者焗。无进餐时间限制,可以一边慢慢烧一边倾计。

另外,朋友叫咗Drink me 西柚特饮都话唔错。