2019-03-01
周四一整日既劳碌,会议接会议既节奏😫😫,晚上仲有堂要上😥😥 短促既罅隙时间下要解决生理需要🥢🥢 跑咗黎红城冰室,呢间上环年青餐厅由佢开业以黎,经过无数次,硬系迎住佢又打住冰室名号🏘️,又怀旧装修🏚️,仲要旺区核心🤑,呢啲中伏必备元素齐晒章下🤔,都未敢一试🤨今日拜访,发觉得做人同睇股票💹一样,唔好有Bias🎭是晚想食汤类,拣咗个全日常餐,转咗个甲餐做公仔面🍜,加杯冻啡☕等紧开饭时,哥哥仔店员主动温柔地❤️问隔离枱既一家三口驶唔驶要多只碗仔😯😯大佬,呢度系中环呀😕竟然旺区中间有咁好既服务态度,心入面响起一首小情歌。。。我想我很快乐,当有你的温热,脚边的空气变了💘到我杯冻啡小甜上枱,冰唔系刻薄地爆,又无沟淡杯啡👍 甜度个人觉得刚好然后丹麦多士🍞系盈喜啰🤯🤯小小一个正方框,刘青云肤色既边,原来有一层薄薄牛油常态分布系个表面,咬落去松软介乎松饼同厚多之间,中间一层一层酥皮,「我想我很快乐,能有你的温热;我想我很适合,当一块歌(高)颂者(松饼)」😂炒蛋未至于出神入化,竟然有诚意加葱花?而猪扒🐷面块扒,煎香得黎又唔干,放系面面唔失礼,少少扣失系面上黎一大旧,要自己先行搞开🥢成个晚餐埋单51蚊,已计冻饮加个
今日拜访,发觉得做人同睇股票💹一样,唔好有Bias🎭
冻啡少甜
葱花炒蛋,丹麦多士
猪扒金宝汤面
成个晚餐埋单51蚊,已计冻饮加个3个一皮,中环茶记呢个价好仁慈,绝对唔系大户杀老散😏 有机会中午再帮衬,睇下可唔可以窄巷再遇上爱❤️